Un numar de 24 de firme din industria constructiilor de masini si 8 firme specializate pe electronice si electrotehnice reprezinta Romania la cea de-a 11-a editie a Targului International de Subcontractare Industriala "HANNOVER MESSE" - 2006, care se desfasoara in perioada 24-28 aprilie, la Hannovra, in Germania, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Economiei si Comertului.

La editia de anul trecut, cele 25 de firme romanesti participante au incheiat angajamente la export in valoare de 40 milioane euro.

Potrivit Ministerului Economiei si Comertului, expozitia reuneste, pe o suprafata de peste 5000 metri patrati, sapte targuri specializate si gazduieste 5175 de expozanti. La editia din acest an a targului de la Hannovra, Romania este reprezentata de 24 de firme din industria constructiilor de masini si de 8 firme specializate pe electronice si electrotehnice.

La editia din 2005 a targului de la Hannovra, Romania a fost reprezentata de 25 de firme care au incheiat angajamente la export in valoare de 40 milioane euro.

Prezenta romaneasca la acest targ este coordonata de Departamentul de Comert Exterior, in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Federatia Patronala din Industria Constructiilor de Masini.