Comisia de apel a LPF a respins cererea giulestenilor de reducere a suspendarii primite de atacantul Moldovan, dupa eliminarea din partida cu FC Arges, etapa a 8-a.

Viorel Moldovan ramine cu cele doua etape de suspendare cu care fusese penalizat de la bun inceput, ceea ce inseamna ca nu poate juca duminica impotriva lui Dinamo.

Saptamina aceasta, comisia de apel a luat o decizie similara in cazul stelistului Thereau, suspendat doua runde pentru lovirea lui Moti, cu cotul.

Comisia a explicat de ce nu poate reduce sanctiunea: "Viorel Moldovan a primit direct rosu. Sanctiunea este de 2 etape. Ea nu poate fi redusa pentru ca am intra in contradictie cu acei fotbalisti care primesc o singura etapa pentru cumul de cartonase galbene. Daca ii reducem lui Moldovan la o etapa, lor cit ar trebui sa le dam?"

"O repriza" a sugerat ironic presedintele lui Rapid, Dinu Gheorghe, care a adaugat: "Sa fim seriosi, traim in Romania, jocurile erau facute - Viorel Moldovan nu joaca pentru ca intilnim pe Dinamo".