Dupa modelul ziaristilor din Albion care s-au dat drept investitori arabi si "l-au transferat pe Eriksson", ziaristii de la "Ieseanul" i-au facut o falsa similara atacantului de la Poli Iasi, Ionut Balba.

Spundand ca sunt emisari ai clubului Poli Timisoara, acestia au obtinut acordul ieseanului pentru un transfer la Timisoara, dar si o seama de dezvaluiri intersante.

Ionut Balba le-a lamurit "emisarilor timisoreni" ca transferul sau la Rapid a cazut din cauza jocurilor murdare si a razbunarii dintre cele doua cluburi. Balba si-a dezvaluit si salariul, 70 de mii de euro pe an, salariu pe care se straduieste din rasputeri sa-l tina secret (sic!) fata de colegi.

Necazul lui Popa pe cei de la Rapid vine din faptul ca ar fi fost nevoit sa-si vanda casa si sa dea Rapidului inapoi 50 de mii de euro. Popa luase bani in avans pentru transferul unui jucator de la Arad la Rapid, dar cum Rapidul s-a razgandit, Popa a fost nevoit sa dea banii inapoi.

Ionut Popa a contrazis cele scrise de ziaristii de la "Ieseanul" spunand ca au scris prostii, Balba vorbindu-le doar la "misto".

"Stii cat am luat, ma, dupa meciul cu Steaua? Am luat 100 de milioane cash. A dat Dinamo 2.000 de euro. A mai dat si clubul si inca unul din oras, nu stiu cine", a declarat Balba pentru "Ieseanul".