Asistenta medicala de urgenta din Capitala va fi asigurata de Revelion de 11 spitale. In regim non-stop vor functiona si peste 30 de farmacii.

Astfel, bucurestenii pot apela la serviciile Spitalelor de Urgenta Floreasca, Universitar, Sf. Pantelimon, Sf. Ioan, precum si Spitalul de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", transmite Radio Romania Actualitati.

Asistenta medicala stomatologica este asigurata de Spitalul de Stomatologie "Prof. dr. Dan Teodorescu", iar 33 de farmacii au program permanent. Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal.

In aceasta perioada va asigura si eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga capitala, solicitarile populatiei fiind preluate la numarul de telefon 112, iar Autoritatea de Sanatate Publica a anuntat ca are un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret, nr. 14, sector 1.

Dupa cum transmite NwesIn, in noaptea de anul nou, in fiecare sector al Capitalei vor fi deschise urmatoarele farmacii: in sectorul 1 - farmacia Sensiblu, in sectorul 2 Farmacia Iancului, in sectorul 3 Farmacia Titan, in sectorul 4, farmacia Dona de pe soseaua Giurgiului, in sectorul 5 Help Net iar in sectorul 6 farmacia Remedio de pe Calea Crangasi.