Prima miscare este ca femeia sa-l faca pe barbat sa se indragosteasca de ea. Astfel, ea trebuie sa-si identifice emotiile si pasiunile pe care ar vrea sa le experimenteze impreuna cu el, dar sa-l faca sa creada ca el a fost cel care le-a descoperit. Barbatii sunt foarte flatati cand cred ca ei sunt "cei care descopera" si "preiau initiativa".

RUSINOASA

Cand incepe "jocul intalnirilor", femeia care se arata mai rezervata si mai timida are mai mult de castigat decat cea lipsita de orice inhibitii. Timiditatea, recunoscuta de aproape o jumatate dintre persoanele intervievate in diferite sondaje de opinie, este considerata a fi mai degraba o trasatura de personalitate extrem de atractiva, sunt de parere psihologii americani citati de Daily Mail.

PAROSI, DAR DESTEPTI

Daca femeia vrea sa aiba langa ea un barbat inteligent, e bine sa-si caute unul cu mai mult par ... pe corp. Studiile recente facute de cercetatorii americani au confirmat faptul ca barbatii cu mult par pe piept se regasesc printre cei mai inteligenti si mai educati reprezentanti ai sexului tare, cu un IQ de peste 140, coeficientul crescand proportional cu pilozitatea corporala.

SEX DE CINCI STELE

Pentru reusita relatiei este bine ca ambii parteneri sa-si exprime deschis preferintele sexuale. Psihologii americani afirma ca "nu exista nici un substitut pentru o conversatie

deschisa despre sex.

Integral in Ziarul