Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Ianuarie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 12874

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Groapa de gunoi in parteneriat public-privat in spatele primariei

Domnule Primar,

Doresc sa va semnalez aparitia unei gropi de gunoi care functioneaza bine mersi de mai bine de 1 an la cateve sute de metri in spatele primariei sectorului 1. Mai exact la nr. 47 pe strada Octav Cocarascu.

Cum functioneaza? Pai, ziua se umple de catre diversi cetateni din zona (care au diferite lucrari de renovare sau pur si simplu nu au contract cu REBU) si in fiecare noapte in jurul orelor 12-01 REBU vine si o goleste cu 2 utilaje spre "bucuria" celorlalti cetateni din zona. Trotuarul s-a degradat iar zgomotul de la incarcarea gunoiului si de la alarme dupa plecarea utilajelor este penibil.

Chiar nu se poate face nimic? Ma gandesc ca nu de putine ori am vazut in zona masini ale Politiei Comunitare parcate insa pe stradute mult mai linistite si mai curate. Poate ca daca ar parca exact in acel loc vreo 2 saptamani ar avea un efect. In plus niste cosuri de gunoi in intersectie n-ar strica.

Daca tot trimiteti pe cineva in zona, va rog faceti ceva si cu lucrarea abandonata de mai bine de 1 luna care se afla dupa colt pe Petru Maior. Bucuria renovarii acestei strazi a fost de scurta durata...

Va atasez cateva poze pentru edificare.

Sa va mai intreb de situatia Pietei 1 Mai? De situatia unor cladiri din zona care sunt degradate si genereaza promiscuitate? De ex. cladirea de langa groapa de gunoi sau altele de pe Petru Maior.

Ma opresc aici totusi, in speranta ca unele dintre aceste probleme se afla deja in atentia dumneavostra.

Cu multumiri,

Florin Boitor

www.domnuleprimar.ro