Actorul care a jucat in "Prison Break", Lane Garrison ar putea fi acuzat de omor din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice, dupa ce a fost implicat intr-un accident de masina in urma caruia un adolescent a murit si alte doua persoane au suferit rani grave, a declarat un reprezentant al Politiei.

Comandantul Politiei, David L. Snowden, a declarat ca anchetatorii au gasit suficiente dovezi pentru a-l acuza pe Garrison, in varsta de 26 de ani, pentru omor din culpa si conducere sub influewnta bauturilor alcoolice si a drogurilor.

Anchetatorii au declarat ca actorului i-a fost gasita o concentratia de alcool in sange de 0.15 la suta, ceea ce reprezinta dublul concetratiei maxime permisa in California (0.08 la suta).

Land Rover-ul condus de Garrison a deraiat intr-o curba si a intrat intr-un copac. In urma impactului Vahaghn Setian, in varsta de 17 ani a decedat, iar alte doua fetite, in varsta de 15 ani, au suferit rani grave. Actorul a suferit doar leyiuni usoare.

Avocatul lui Lane Garrison, Harland Braun, a declarat ca decizia politistilor de a anunta rezultatele anchetei inainte ca actorul sa fie acuzat a fost “iresponsabila”. Acesta a mai adaugat ca nu inca nu i-a fost aratata niciuna din dovezile pe care le-au enumerat politistii.

Avocatul a declarat ca Garrison s-a intalnit cu adolescentii la un magazin si i-a insotit la o petrecere, unde a servit o bautura. Harland Braun a mai spus ca actorul nu isi mai aminteste despre accident.

Daca actorul va fi acuzat, acesta risca sa faca 10 ani de inchisoare.