"Cotidianul" are, de miercuri, un consultant pentru implementarea noului concept editorial, a declarat pentru HotNews.ro Dragos Stanca, directorul general al activitatilor de print in cadrul trustului Realitatea/Catavencu. Mihnea Maruta vine de la Cluj-Napoca si se alatura fostilor sai colegi din PubliMedia, compania de publishing a MediaPRO.

El a fost redactor sef la saptamanalul "Clujeanul" si cotidianul "Ziarul clujeanului", functie pe care a parasit-o in momentul in care conducerea companiei a decis ca publicatia zilnica sa devina tabloid.

Cooptarea lui Maruta a fost anunta printr-un mail intern trimis de directorul editorial al "Cotidianului", Doru Buscu, adresat sefilor de departamente din ziar.

In ultimele patru luni, echipa trustului Realitatea/Catavencu s-a imbogatit cu mai multi fost angajati ai PubliMedia. Dragos Stanca, fostul director general PubliMedia, este acum directorul general peste operatiunile de print ale trustului, iar Sorel Radu, fostul director de vanzari al MediaPRO, a devenit sef peste vanzarile Realitatea/Catavencu.

De asemenea, o parte din echipa Business Magazin, editata de PubliMedia, in frunte cu redactorul sef, s-a alaturat trustului.