In urma decesului de joi al Annei Nicole Smith in Florida, au intervenit o serie de intrebari cheie:

De ce a decedat?

Nu se cunoaste deocamdata cauza decesului. Autopsia de vineri si testul toxicologic vor dezvalui de ce a decedat Smith. In ultima perioada Anna Nicole a avut anumite probleme cu sanatatea si de aceea in camera de hotel in care a decedat se afla o asistenta. In luna noiembrie Smith a fost internata in spital, suferind de pneumonie, iar inainte de a deceda avea gripa.

De asemenea, Cyril Wecht (patologistul angajat de Smith, care a constatat ca fiul ei, Daniel, a decedat in urma unei combinatii letale de medicamente, pe fondul unor disfunctii ale inimii) a declarat ca Smith ar fi putut avea aceleasi probleme cu inima, ca si fiul ei.

Anna Nicole Smith si Howard K. Stern au fost casatoriti legal?

Nu. Cei doi si-au jurat dragostea in cadrul unei ceremonii pe data de 28 septembrie in Bahamas, dar aceasta ceremonie nu este recunoscuta legal de catre sistemul juridic din Bahamas si nici de catre cel din America. “Cei doi erau parteneri, suflete pereche”, a declarat avocatul lui Smith.

Cine este tatal lui Dannielynn?”

Acest lucru este neclar. Stern, pe de o parte, si fotograful Larry Birkhead, un fost iubit al Annei Nicole, pe de alta parte, sustine ca este tatal copilului. Cu o zi inaintea decesului lui Smith, judecatorul a cerut facerea testului ADN pentru a determina paternitatea fetitei.

La putin timp dupa ce Smith a decedat, avocatii lui Birkhead au cerut de urgenta sa se ia din corpul Annei Nicole o monstra de ADN. Avocatul lui Smith l-a acuzat pe Larry pentru aceasta decizie, spunand ca “este un comportament de ultima speta, nu-mi vine sa cred ca a fost in stare sa faca asa ceva.”

Cine va obtine custodia lui Dannielynn?

Deocamdata Stern. Problema custodiei este strans legata de testul de paternitate. Stern se considera tatal copilului si vrea sa isi pastreze custodia copilului.

A consumat Anna Nicole Smith droguri inainte sa moara?

Potrivit unei surse, aceasta luase medicamente pentru gripa. Testul toxicologic va determina daca Anna Nicole a consumat alte droguri legale sau ilegale. Smith se afla sub supravegherea unui psihiatru in ultima perioada, dar nu se stie inca daca aceasta lua calmante prescrise de acesta.

Cu ce scop se afla in Florida?

Se pare ca se afla in vacanta. Politistii au declarat ca Smith era o “clienta fidela” al Hotelului Hard Rock din Florida. Aceasta a si filmat in acest hotel pentru TrimSpa anul trecut. Anna Nicole Smith s-a cazat la hotel luni si urma sa plece vineri.

Este considerat Stern un suspect?

Deocamdata nu se stie. Politistii nici macar nu au determinat daca a fost o crima, cu atat mai putin nu au stabilit o lista de suspecti. Stern era in Florida cu Smith, dar politistii nu au reusit sa afle acesta era cu ea in camera de hotel cand a decedat.