In urma decesului Annei Nicole Smith, a inceput o adevarata lupta pentru obtinerea custodiei fetitei acesteia, Daniellelyn, in varsta de 5 luni.

Iubitul lui Smith, Howard K. Stern, a declarat ca micuta este singurul lucru care il mai tine in viata. Acesta este hotarat sa nu ii permita mamei lui Smith, Virgie Arthur, sa vada fetita. In acelasi timp, Arthur sustine ca Stern nu este tatal lui Daniellelyn. Aceasta vrea sa fie sigura ca micuta va sta impreuna cu adevaratul ei tata. De cateva zile Arthur se alfla in Bahamas si incearca sa isi vada nepota.

In cadrul unui interviu pentru postul de televiziune ABC, Virgie a declarat ca Stern refuza sa vorbeasca cu ea si nu vrea sa o lase sa vada fetita. “El nu vrea sa vorbeasca cu mine. L-am vazut la televizor declarand ca nu ma voi putea apropia de copil atata timp cat el este in viata.”, a spus Arthur.

”Cred ca Larry Birkhead este tatal nepoatei mele. Nu am nimic impotriva ca Daniellelyn sa stea cu Larry. Tot ce imi doresc este ca Stern sa nu fie in preajma ei. Nu doresc ca micuta sa locuiasca cu mine, vreau doar sa stiu ca se afla in siguranta. Vreau ca cei doi sa faca testul de paternitate si Daniellelyn sa stea langa tatal ei.”.

Arthur a mai adaugat ca nu este interesata de banii pe care fetita i-ar putea mosteni, spunand: “Banii nu au nicio legatura cu fetita. Daca Howard vrea banii, poate sa si-i ia si sa ne dea copilul.”

Pe de alta parte, Stern a declarat ca Daniellelyn este singurul lucru pentru care mai traieste. “Daca nu ar fi fost Daniellelyn, nu cred ca mai eram aici. Arthur incearca sa imi ia copilul... o dispretuiesc pe aceasta femeie... cat timp voi mai trai aceasta femeia nu o va vedea pe fetita mea.”, a declarat Stern. Acesta sustine in continuare ca el este tatal copilului.