Judecatorul Larry Seidlin a hotarat joi ca Richard Milstein, custodele numit de instanta pentru fiica lui Smith, Dannielynn, sa fie responsabil cu inmormantarea vedetei Playboy, informeaza people.com.

Seidlin a mai adaugat ca ar dori ca Anna Nicole Smith sa fie inmormantata in Bahamas, alaturi de fiul ei, Daniel, care a decedat anul trecut.

“Vreau sa fie inmormantata langa fiul ei”, a spus Seidlin cu ochii in lacrimi in momentul in care a anuntat hotararea. “Vreau ca cei doi sa ramana impreuna”.

Judecatorul i-a mai spus lui Milstein sa se consulte cu mama Annei Nicole, Virgie Arthur, cu fostul ei iubit, Larry Birkhead, si cu partenerul ei, Howard K. Stern, in ceea ce priveste planificarea ceremoniei de inmormantare.

In momentul in care Seidlin a anuntat hotararea Stern si Arthur au inceput sa planga.

Pentru obtinerea ramasitelor lui Smith a avut loc o adevarata lupta. Stern vroia sa ii indeplineasca ultima dorinta a Anneri, si anume sa o inmormanteze langa Daniel, in Bahamas. Arthur cerea ca ramasitele fiicei sale sa ii fie incredintate ei pentru a le duce in Texas. Birkhead a declarat judecatorului ca Smith a vrut sa fie inmormantata in California, langa Marilyn Monroe.