Oricum aduce bucurestenilor un nou concept de distractie. Urban Quest este un joc situat in perioada interbelica in care echipele se intrec in agilitate si inteligenta pentru a rezolva misterul rapirii unei frumoase actrite si a prinde criminalul.

"Urban Quest e o combinatie de mai multe jocuri, implica explorare, rezolvare de puzzle-uri si interactiune cu personaje din joc. Echipele care vor accepta misiunea vor hoinari decorul Bucurestiului anilor '30.

Se bazeaza pe indicii, seamana chiar cu un trivia pentru ca orice informatie in plus te poate ajuta sa rezolvi mai repede o proba si implicit sa-ti cresti sansele de a castiga", spune Cosmin Pojoranu, head of communication al organizatiei Oricum.

"Urban Quest este un joc de echipa, ii iei pe cei mai buni doi prieteni ai tai, te asiguri ca aveti ingredientele necesare: inteligenta, spirit de orientare, agilitate, niste cunostinte despre partea ascunsa a Bucurestiului, va legati bine sireturile si porniti la drum", a mai spus Cosmin Pojoranu.

Echipa castigatoare va primi si un premiu de 500 de euro, iar echipele de pe locurile doi si trei 200, respectiv 100 de euro. Prima editie a competitiei situate in Bucurestiul interbelic va avea loc pe data de 24 martie.

Initiativele Oricum urmaresc crearea unei platforme de comunicare care uneste patru mari aspecte ale vietii tinerilor: cultura urbana, educatia practica si divertismentul inovativ.