Dubla lui Dorel Zaharia anuleaza golul lui Jeremie Njock si sperantele craiovenilor de a obtine prima victorie dupa cinci egaluri consecutive. Gloria ramane in cursa pentru un loc in cupele europene, apropiindu-se la patru puncte de Steaua si Rapid. Craiova marcheaza primul gol din 2007, dar pierde dupa ce tinuse in sah pe Steaua, Rapid si Dinamo.

"Ne-am chinuit, dar meritam acest rezultat. Am facut niste schimbari inspirate. Sunt fericit ca baietii mei au reusit sa intoarca rezultatul. Obiectivul nostru ramane clasarea pe locurile 1-8. Trebuie sa ramanem modesti si sa muncim. Sa gasim motivatia ca sa castigam mai departe."

Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Gloria

"Nu ne asteptam la un loc de Liga Campionilor, as fi multumit sa terminam pe locul cinci pe care suntem acum. Ne gandeam la un egal, dar nu sa castigam. Nu ma bucur pentru acest succes pentru ca Universitatea este o echipa tanara la fel ca si noi. Deja i-am bagat in zona retrogradarii."

Ioan Horoba - presedinte Gloria

"Nu pot acuza jucatorii. Am inscris putin la cate ocazii am avut, am primit gol din faze usoare, am facut un joc bun dar am ratat prea mult. Am avut multe deplasari in Bucuresti, am jucat in ultimele cinci etape cu patru dintre cele mai bine cinci clasate echipe. Mai trebuie sa luam 12 puncte ca sa ne salvam si cred ca avem puterea sa castigam patru meciuri."

Stefan Stoica - antrenor U. Craiova

Partida s-a disputat la Bucuresti, pe stadionul National Lia Manoliu, Universitatea ispasindu-si ultima etapa de suspendare a propriului teren.

Jeremie Njock a deschis scorul in minutul 64 cu un sut superb din 13 metri la vinclul portii lui Albut care a plonjat inutil.

Dorel Zaharia a restabilit egalitatea in minutul 71. Mijlocasul bistritean s-a intaltat si a reluat cu capul o lovitura libera executata de pe partea dreapta de Nalati.

Acelasi Zaharia si-a adus echipa in avantaj in minutul 78. Dupa un dribling scurt la marginea careului mare craiovean, atacantul bistritean a trimis plasat in poarta lui Bornescu.

In finalul partidei, Universitatea are doua sanse de a egala. Mai intai lovitura de cap a lui Njock a fost respinsa de pe linia portii de portarul bistritean Albut. Apoi, in minutele de prelungire, Michael Baird a sutat in forta de la 20 de metri, mingea a lovit bara transversala si a revenit in teren, dar niciun oltean nu a fost pe faza pentru a relua in poarta.

Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit o cadere de tensiune in finalul partidei. Padureanu a avut nevoie de interventia medicilor din ambulanta prezenta la stadion, acestia administrandu-i oxigen si acordandu-i primul ajutor.

Atmosfera dezolanta pe Stadionul National. Circa 1.000 de suporteri au fost in tribunele care pot gazdui 50.000 de spectatori. In schimb, tribuna oficiala a fost plina, acolo luand locul Ladislau Boloni, Emeric Ienei, Mircea Radulescu, Stefan Iovan, Ilie Balaci, presedintele LPF, Dumitru Dragomir si directorul general al FRF, Ionut Lupescu.