Gloria Bistrita - UTA 1-0 (final)

Gloria se apropie la un singur punct de Steaua si Rapid. Sabau a amenintat ca va pleca in vara de la Gloria, daca echipa va vinde mai mult de doi jucatori si nu-si va propune obiective ambitioase.

"Ma bucura rezultatul, dar jucatorii mei nu trebuie sa mai faca atatea greseli. Nu trebuie sa ne ascundem lipsurile in spatele unei victorii. Jucatorii nu sunt inca obisnuiti cu aerul primelor locuri."

Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Gloria

"Trecem printr-un moment greu, am ajuns deja la 7 meciuri fara victorie. Va trebui sa luam masuri, deoarece toata lumea este nemultumita la Arad de aceste rezultate."

Marius Lacatus - antrenor UTA

Unicul gol al intalnirii a venit in minutul 65, Dorel Zaharia punctand cu un sut in forta din 14 metri. Zaharia a ajuns la al patrulea gol in 2007, doua dintre ele fiind marcate etapa trecuta, in victoria cu 2-1 a Gloriei impotriva Universitatii Craiova.

Poli Iasi - Universitatea Craiova 1-1 (final)

"Sunt suparat. Am avut pentru a treia oara victoria in mana si am pierdut doua puncte in ultimul minut. Nici nu stiu ce sa spun. Ori este ghinion, ori ceva nu facem bine. Unde mai pui ca de doua ori am pierdut printr-un penalti. Conteaza mult si faptul ca de cinci meciuri nu mai jucam in fata propriilor suporteri. Este pacat, azi am fi putut pleca cu trei puncte de la Iasi. Asta este sportul, nu avem ce-i face, o sa incercam sa obtinem puncte."

Stefan Stoica - antrenor Universitatea Craiova

"A fost un joc slab, chiar foarte slab. Pentru acest rezultat, jucatorii nu au nicio vina. Eu sunt principalul vinovat. Nu imi place sa spun asta, dar eu am facut gresit programul dupa meciul de la Timisoara. Este bine ca am reusit macar sa egalam si sa continuam sa speram ca ne vom atinge obiectivul. Daca am fi castigat, lucrurile erau mult mai simple. Insa asa intram din nou intr-o zona care nu ne face deloc placere."

Ionut Popa - antrenor Poli Iasi

Cele doua echipe si-au impartit atat golurile cat si cartonasele rosii. Mai intai Joshua Rose a fost eliminat in minutul 34, dupa un incident in care a fost implicat si atacantul iesean Ionut Balba. Rose a fost faultat de Balba, a ripostat, si centralul partidei, Cristian Balaj, l-a trimis pe australian la cabine, ieseanul primind doar cartonas galben.

Exact inainte de pauza, Universitatea a deschis scorul, Florin Costea invingandu-l pe Branet cu un sut plasat, din unghi, de la 12 metri. Craioveanul a surprins pe picior gresit apararea ieseana, evitand jocul la ofsaid al acestora si intrand nemarcat in careul lui Branet care nu s-a putut opune golului.

Egalitatea numerica a fost restabilita in minutul 76, Silvasan fiind trimis la cabine. Ieseanul a cerut un penalti, Balaj i-a aratat insa cartonasul galben pentru proteste, acesta fiind al doilea avertisment pentru Silvasan in acest joc, fiind evident urmat de cel rosu.

Iesenii au avut nevoie de un penalti pentru a-l putea invinge pe Bornescu, portarul craiovean facand minuni intre buturi. In minutul 88, Palimaru a fost faultat in careu, iar Ionut Balba a transformat, desi portarul Universitatii a ghicit coltul si a atins mingea.

Poli putea lua toate cele trei puncte. In ultimul minut regulamentar, Sfarlea a executat o lovitura libera de la 20 de metri, dar Bornescu a respins de sub bara transversala.

Otelul Galati - Jiul Petrosani 2-1 (final)

Galatenii au avut emotii in fata unei echipe care cauta indeplinirea baremului pentru a nu porni cu deficit in sezonul viitor al Ligii a doua. Abia in minutul 87 Otelul a reusit golul izbavitor, noul intrat Gheorghe Boghiu luand o actiune pe cont propriu si marcand de la 10 metri.

"Inca nu am apucat sa ma bucur pentru golul victoriei, ma voi bucura mai tarziu. Chiar daca s-ar fi terminat egal, nu le-as fi reprosat nimic baietilor mei pentru ca s-au daruit foarte mult in acest meci. Victoria este meritata in proportie de 99,9 la suta, desi a fost obtinuta in ultimul minut."

Petre Grigoras - antrenor Otelul

"N-are rost sa ne apucam sa vorbim aiurea si sa spunem ca mai avem sanse sa ne salvam. Noi incercam, tragem sa ne facem baremul. Otelul a dominat aproape tot meciul, si-a creat foarte multe ocazii, dar rezultatul putea fi altul daca noi marcam la 1-1, cand am avut ocazia."

Marin Tudorache - antrenor Jiul

Daniel Stan deschisese scorul in minutul 57, trimitand balonul in plasa cu capul, dupa o centrare perfecta a lui Janos Szekely care a facut o cursa individuala superba pe partea dreapta.

Dar Jiul nu a cedat si a restabilit egalitatea in minutul 66. Alin Paleacu a patruns spre poarta galateana, Vatca i-a iesit in intampinare, dar Paleacu a trimis pe jos spre Gabriel Apetrei care a marcat in poarta ramasa goala.