Documente:
Gol Steaua-Ochirosii '84
(01.04.2007) WMV
Gol Rapid-Zicu '66
(01.04.2007) WMV
Gol Steaua-Badea '58
(01.04.2007) WMV
Gol Rapid -Ganea '40
(01.04.2007) WMV
Gol Steaua-Thereau '21
(01.04.2007) WMV

Cosmin Olaroiu a parasit conferinta de presa dupa un conflict verbal cu un jurnalist care l-a intrebat daca arbitrul a ajutat Steaua. "Ce vorbiti voi aici? Vorbiti singuri!", a izbucnit Olaroiu si a plecat din sala.

Razvan Lucescu, antrenor Rapid: "Dezamagit... Am facut totul pentru a cistiga si sa pierzi asa... Niste greseli pe care nu le inteleg... Avem ghinion, avem si noi "bubele" noastre pentru ca nu pot sa explic cum am pierdut asemenea puncte. Si la Vaslui, si acum..."

George Copos, principal actionar Rapid: "Fotbalul e nedrept. Am avut posesia, este incredibil... Iar portarul nostru, Dani Coman a facut niste greseli nedemne de un fotbalist al echipei nationale".

George Becali, patron Steaua: "Rapidul a jucat mai bine! La un moment dat, ma rugam sa se termine 2-2! Am avut noroc mare de tot! Pai, am avut trei ocazii, am dat trei goluri!"

Mihai Stoica, manager Steaua: "O sa cintam grozav in autocar! Si ne bucuram ca plecam din Giulesti... aici se intimpla lucruri incredibile - jucatorii nostri au fost loviti, au fost aruncate obiecte din tribuna... Nu se poate!"

Analiza lui Olaroiu

La emisiunea Fanatik, antrenorul Stelei a explicat incidentul de la stadion: "M-am suparat pentru ca nu se poate sa ma intrebe cineva dupa un asemenea meci daca ne-a ajutat arbitrul... Asta nu e intrebare de ziarist! E intrebare de rapidist!"

Olaroiu a dezvaluit ca la pauza trebuia sa faca trei schimbari: "Radoi nu putea sa incalte gheata, cred ca are entorsa... Baciu era deja in teren pentru repriza a doua, dar l-am retras pentru ca Mirel a zis ca risca... Tot la pauza, Banel plingea de durere si a riscat si el... Si nici Thereau nu mai putea, de altfel a fost primul schimbat!".

Olaroiu a interpretat raportul posesiei: "Rapidul a avut 57 la suta sau nu stiu cit, pentru ca este greu ca un sistem pe care l-am folosit azi (4-3-1-2) sa exercite presiune asupra unui 3-4-3 cum joaca Razvan... Dar golurile noastre au aratat slabiciunile asezarii cu 3 fundasi..."

Ochirosii a adus victoria Stelei!:

Rapid a intrat bine in meci - pe fondul unui angajament teribil, giulestenii s-au apucat sa desfaca metodic defensiva Stelei. Chiar si cu improvizatia din flancul sting al atacului, unde l-a mutat pe Badoi (din cauza accidentarii lui Mazilu la incalzire), Razvan Lucescu se putea declara multumit de modul in care se desfasura jocul.

Steaua a reactionat insa printr-un stil cinic - a absorbit presiunea si a cautat contraatacul. L-a gasit in minutul 21, cind Thereau a obtinut un corner si apoi a inscris pentru 1-0.

Rapidul a salvat repriza, egalind in minutul 40 (Ganea). Din pacate pentru garnitura giulesteana, dupa pauza au inceput sa apara erorile in defensiva. Iesirea lui Coman, neinspirata, i-a facut cadou lui Vali Badea golul de 2-1 (minutul 58).

Zicu a egalat in minutul 66, dupa un adevarat asediu la poarta lui Andrey (nesigur in multe situatii). La intrarea in ultimele 10 minute, giulestenii si-au luat citeva clipe de respiratie pentru pregatirea atacului final.

In acel moment (minutul 84), a intervenit din nou neprevazutul - cravasati de Olaroiu sa iasa din propriul careu, stelistii fac rost de o minge pentru Vali Badea: atacantul se lanseaza intr-un sprint spre poarta lui Coman, il evita pe portar (iesit din nou neinspirat) si centreaza in ultima clipa in fata portii.

Acolo apare Ochirosii - golul sau (3-2 pentru Steaua) aduce pentru prima data tacerea pe stadionul Giulesti. Citeva zeci de secunde, suporterii Rapidului acuza socul. Si daca pina la final mai au puterea sa cinte, jucatorii nu mai pot depasi momentul...

Steaua, fara galerie in Giulesti

Clubul Steaua a refuzat sa ridice cele 400 de bilete puse la dispozitie de Rapid. Oficialii din Ghencea au motivat ca oricum se afla intr-o situatie conflictuala cu propria galerie care a anuntat ca nu va sustine echipa (in semn de protest fata de ultimele rezultate).

Dupa meci, patronul Stelei a continuat razboiul cu suporterii ros-albastri: "Si ce daca nu am avut galerie...Nu au mai fost batai, nu mai sunt suspendari..."

Steaua a sustinut ultimele doua jocuri din campionat pe alt teren decit cel din Ghencea, iar oficialii clubului i-au invinovatit pe fani ca au contribuit la suspendarea stadionului.

Pentru jocul din Giulesti, doar 34 de suporteri stelisti au cumparat pe cont propriu bilete pentru sectorul rezervat fanilor "ros-albastri".

Atmosfera tensionata in zona bulevardului Timisoara - dupa-amiaza, citeva grupuri de fani s-au intersectat la complexul Plazza si au provocat mai multe incidente. Politia si jandarmeria au intervenit cu gaze lacrimogene.