Este vorba de tabloul „Garcon a la Pipe”, pictat in 1905, cand Picasso avea numai 24 de ani. Aceasta este cea mai scumpa opera de arta vaduta vreodata.

Pretul lui il depaseste chiar si pe cel al celei mai scumpe case din lume. Este vorba de proprietatea Updown Court in Windlesham, din Anglia, care valoreaza 70 de milioane de lire sterline. Are 103 camere, un heliport propriu, si 5 piscine.

Doua piese de lenjerie intima, marca Victoria’s Secret, au fost vandute cu 15 milioane de dolari. Ele poarta numele de Red Hot Fantasy si au fost facute din saten rosu si batute cu 1.300 de pietre pietre pretioase, inclusiv rubine si diamante.

Cu 4 milioane de dolari mai putin a fost vandut unul dintre cele mai complicate ceasuri realizate vreodata. Este vorba de un ceas de buzunar din aur, care are 24 de functii.

La fel ca si lenjeria Victoria’s Secret, cei mai scumpi pantofi vanduti vreodata au fost batuti cu 642 de rubine si cusuti cu fir de platina. Au fost creati de Stuart Weitzman si valoreaza nici mai mult nici mai putin de 1 milion de lire.

Cel mai scump stilou a fost vandut cu 265.000 de dolari. A fost creat in memoria arhitectului Antonio Gaudi, este din argint solid, acoperit cu peste 5.000 de diamante si are penita din aur de 18 karate

Cel mai scump parfum valoreaza 47.500 de lire. Este pastrat intr-o sticluta facuta din platina si aur de 24 de karate, rubine si diamante. Sticluta a fost realizata de constructorii de la Rolls-Royce. Cine are atatia bani sa dea pe un astfel de parfum? Michael Jackson a comandat doua, iar Mike Tyson, trei. Pana acum au fost facute doar 173 de astfel de parfumuri.

Cu aproape 20 de mii de lire mai putin iti poti cumpara cel mai scump telefon din lume. Este facut din aur si diamante si valoreaza peste 28.000 de lire.

Cel mai scump cocktail - 15.250 de lire. Contine un inel cu diamant in loc de maslina. Bautura a fost escortata la masa de bodyguarzi.

Cel mai scump saculet de ceai: 7.500 de lire, iar cea mai scumpa pereche de Jeans depaseste 4.000 de dolari.

Daca aveti drum prin Londra, nu cumva sa nu treceti pe la stilistul Lee Stafford. Lucreaza numai acasa si va intampina cu sampanie. Totul intra in contul tunsorii, care ajunge la 1.925 de lire.