Vazand insa care sunt dotarile suplimentare pe care le primesti gratie ofertei, greu iti stapanesti mirarea. Dotarile prezentate drept bonus la modelul "ABS plus easy" sunt: . ABS, proiectoare de ceata, air-bag-uri laterale, aer conditionat si radio cu CD.

Adica dotari care la majoritatea modelelor actuale sunt de serie, unele tinand de securitatea si confortul elementare unui automobil produs in 2007.

Cum isi imagineaza cei care au creat campania ca un cumparator de azi nu se asteapta sa le primeasca atunci cand da o suma, totusi, considerabila pe o masina, fie ea si de buget, ramane o enigma pentru mine.

Fireste, si modelele "de import" vin cu liste lungi de dotari optionale, iar dealerii obisnuiesc sa ofere promotional cate un pachet suplimentar cu asemenea dotari.

Dar majoritatea "optionalelor" sunt dintre cele care pot fi incadrate usor la categoria mofturi dispensabile - volan imbracat in piele, telecomanda pe volan, sisteme de sonorizare Hi-Fi etc.

- sau constau in sisteme extrem de performante si scumpe de stabilitate si control. Or, la Logan, asa cum este vandut pe piata romaneasca, tocmai siguranta elementara e optionala, iar departamentul de marketing o ofera, din cand in cand, la promotie.

Iar in asemenea conditii nu ar trebui sa ne mire ca reprezentantii Dacia insista atat de mult ca taxa de prima inmatriculare a masinilor "second hand" din spatiul Uniunii Europene sa fie pastrata.

Integral in Gandul