Omul de afaceri Dinu Patriciu, cel despre care se spune ca "face jocurile" in guvernul Tariceanu si ca este principalul finantator al PNL, a refuzat sa comenteze ieri-seara rezultatele votului din parlament.

„Mi se pare lipsit de decenta sa comentez o situatie, iar apoi vorbele sa-mi fie rastalmacite, asa cum se intampla acum la televizor”, a spus Patriciu.

Presedintele de la Rompetrol a refuzat totodata sa raspunda acuzatiilor Elenei Udrea, fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, care a reactionat imediat dupa votul de suspendare a presedintelui Basescu cu un discurs impotriva oligarhilor.

La ora 14.00, inainte de incheierea sedintei din parlament, Patriciu ne-a vorbit despre efectele pe care o posibila suspendare (la acea ora) le-ar putea genera asupra mediului economic.

Potrivit acestuia, nu momentul suspendarii in sine, ci intregul mandat al presedintelui afecteaza grav mediul de afaceri. „Suspendarea nu va avea in mod cert un efect negativ asupra mediului economic. Un efect puternic negativ a avut instabilitatea politica din ultimii doi ani, situatie creata din cauza presedintelui Basescu. Avem nevoie de liniste”, ne-a declarat Dinu Patriciu.

integral in EvZ