Daca vreti sa dati o petrecere sa se duca vestea si dispuneti si de ceva bani, puteti sa le angajati pe cele mai renumite vedete din lume. Foarte putine recunosc ca merg sa cante la petreceri si insista sa incheie contracte prin care sa li se asigure discretie maxima. Fara fotografii si aparitii in media. Site-ul askmen.com a realizat un top al celor mai scumpe superstaruri care pot fi angajate.

Pe locul 1, The Rolling Stones. Membrii formatiei participa la evenimentele private cu aceeasi placere cu care fac si reclame. Sunt cei mai scumpi. Zvonurile spun ca miliardarul texan David Bonderman i-a platit cu aproape 12 milioane de dolari pentru o reprezentatie.

Pe locul 2, Elton John. Artistul nu a dat pe spate publicul cu ultimele sale balade lacrimogene, ci cu melodiile din anii 70. Desi nu este foarte activ cand vine vorba de evenimente private, Elton John se vinde destul de bine.

De exemplu, acum 2 ani, a sustinut un concert la lansarea catalogului Neiman Marcus, in schimbul caruia a primit o donatie de 1,5 milioane de dolari, in contul fundatiei sale anti SIDA. Nu se da in laturi si, din cand in cand, mai canta si pe la nuntile bogatasilor.

Pe locul 3, Eagles. Banii sunt un motiv foarte bun pentru ca membrii trupei sa cante la evenimente private. Potrivit mai multor surse, The Eagles canta oriunde atata timp cat primesc cat cer: 5 milioane de dolari.

Whitney Houston se afla pe locul 4. In ciuda problemelor pe care le-a avut cu drogurile, Whitney este vazuta de multi ca diva numarul 1 a timpului ei si curtata in continuare. Se spune ca ea si Enrique Iglesias au urmat-o pe Christina Aguilera pe scena, la nunta de milioane a miliardarului Andrei Melnichenko.

Pe locul 5 in top, Celine Dion. Cei care vor s-o auda cantand la Caesar’s Palace, din Las Vegas, trebuie sa plateasca pentru un bilet intre 200 si 500 de dolari. Daca insa vor s-o vada intr-un cadru mult mai intim, trebuie sa stie ca celebra cantareata pretinde 5 milioane de dolari.

Varianta americana a formatiei Rolling Stones, trupa Aerosmith, este mai ieftina. In 2001, ei au primit pentru o reprezentatie, 1 milion de dolari.

Christina Aguilera, pe locul 7. Miliardarul rus Andrei Melnichenko i-a dat 3,6 milioane de dolari sa cante doua sau trei cantece.

Tom Petty este cunoscut ca unul dintre cele mai disponibile staruri care canta la petreceri. El cere in jur de un milion de dolari.

Pe locul 9, Beyonce, iar pe 10, Busta Rhymes. Ei castiga sume cu sase zerouri, fiind un chilipir pentru cei care vor sa le cante.