Dupa aproape un an si jumatate de pauza ca prezentator, Virgil Iantu va fi gazda unei noi emisiuni de divertisment de pe Prima TV, „Te crezi mai destept?”, care debuteaza la jumatatea lunii mai. Emisiunea se va difuza in fiecare duminica seara si va fi un concurs de cunostinte generale, in care se vor intrece adultii, ajutati de copii.

„Imi era dor de studioul de televiziune, de postura de prezentator. Dupa ce am vazut despre ce fel de format este vorba, am acceptat imediat”, a declarat pentru EVZ Virgil Iantu.

Oameni mari si copii

Concursul si-a propus sa „dezgroape” informatiile pe care adultii le-au asimilat in perioada primilor cinci ani de studiu. Aparent simplu, acestia vor avea dificultati in a raspunde la intrebari din domenii precum limba romana, geografie, istorie, matematica, muzica sau stiintele naturii. De aceea, cei care le vor sari in ajutor concurentilor vor fi niste pusti de clasa a V-a.

Miza: sa demonstreze ca adultii nu sunt mai destepti decat copiii. Daca participantii vor trece de toate etapele competitiei vor putea castiga marele premiu de 100.000 de lei.

„Numarul concurentilor pe editie depinde de cat de departe ajung in competitie, de numarul de intrebari la care vor reusi sa raspunda. Estimam ca vor fi aproximativ trei sau patru concurenti pe emisiune”, au spus reprezentantii Prima TV.

La bataie cu Divertis

Ora exacta a difuzarii nu este stabilita, dar, cel mai probabil, emisiunea va intra de la 21.00 sau de la 22.00. Astfel, show-ul prezentat de Iantu ar concura cu „Piata Divertis”, difuzata pe Antena 1, sau cu „Repriza a III-a” (TVR 1), film (Pro TV) sau „Irina by Monica Columbeanu (pe B1 TV).

Virgil Iantu este increzator in formatul im-portat din SUA. „Sunt multe formate pe care nu le-as prezenta in viata mea. In cazul acestei emisiuni este vorba despre verificarea cunostintelor generale ale unui adult cu ajutorul unui copil”, a explicat Iantu.

Intrebat daca i s-a cerut atingerea unor obiective legate de audienta, Virgil Iantu a spus ca „nu e cazul, pentru ca toate formatele pe care le-am prezentat pana acum, fiind licente, au fost foarte bune”. „Trebuie sa-mi fac cat mai bine treaba, sa fiu eu in regula si sa transmit un sentiment real celor de-acasa”, a mai spus prezentatorul.

integral in EvZ