Un elicopter care il transporta pe omul de afaceri englez Phillip Carter si patru prieteni ai acestuia a disparut de pe radare, in noaptea de marti spre miercuri, in timp ce reveneau de la meciul Liverpool - Chelsea, din mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor.

Potrivit politiei, aparatul a disparut intr-o zona rurala, intre localitatile Wansford si Duddington, in apropiere de Peterborough, noteaza cotidianul The Guardian.

Elicoperul a decolat de pe aeroportul John Lennon, din Liverpool, la ora locala 11:00 (1:00 ora Romaniei), marti seara, si se indrepta catre o locatie privata din apropiere de Peterboroug.

Potrivit unui purtator de cuvant al politiei, aparatul a disparut de pe radarele de control la o ora si 30 de minute dupa ce a parasit pista, in jurul orei 00.30. "Deocamdata incercam sa obtinem mai multe informatii. Cel mai bun scenariu la care ne gandim este sa fi efectuat o aterizare de urgenta undeva", a declarat acesta.

Omul de afaceri Phillip Carter este unul dintre cei opt vicepresedinti de onoare ai clubului Chelseasi un suporter infocat al clubului, De asemenea, Carter a fost si presedinte al clubului Everton.

Clubul Chelsea a anuntat ca nici un oficial al sau nu este implicat in aceasta disparitie, desi unele zvonuri anuntau ca reprezentanti ai formatiei sportive s-ar fi aflat in respectivul elicopter.