Stirile despre vedete sau atacuri armate de proportii trezesc intotdeauna curiozitatea. Milioane de oameni intra pe internet si se pun la curent cu ceea ce se intampla in celalalt colt al lumii. Portalul Yahoo a realizat un top al celor mai cautate stiri de pe internet, in 2006, pe primul loc aflandu-se vestea mortii lui Steve Irwin. Disparitia lui a zguduit lumea.

Naturalistul australian, celebru realizator de emisiuni stiintifice, supranumit si „Vanatorul de crocodili”, a murit anul trecut, in septembrie, ucis de o pisica de mare.

Cateva site-uri de stiri din Australia nu au mai facut fata din cauza numarului mare de accesari.

Pe locul 2 - moartea fiului lui Anna Nicole Smith. Daniel Smith avea 20 de ani. A murit in Bahamas, in urma unei combinatii letale de metadona, la trei zile dupa ce mama sa, fosta vedeta Playboy, a dat nastere unei fetite.

Pe locul 3 - stirile din Irak. I-au interesat pe multi in 2006. Au atins un numar record de cititori in special pe parcursul procesului lui Saddam Hussein.

Pe locul 4 - conflictul dintre Israel si Liban. A izbucnit anul trecut in Liban si in nordul Israelului, intre gruparea paramilitara Hezbollah si Israel. Toata lumea a fost cu ochii pe ce se intampla acolo.

Pe locul 5 - alegerile din America. O gramada de oameni au fost curiosi sa vada care va fi soarta Partidului Republican al lui George Bush.

Pe locul 6 - starea de sanatate a lui Fidel Castro. Veste ca omul care a condus Cuba timp de 46 de ani este bolnav a starnit interesul internautilor. In afara Cubei, Castro a fost definit de relatia lui cu Statele Unite, dar si cu Uniunea Sovietica.

Pe locul 7 - testarea primei bombe nucleare de catre Coreea de Nord. Multi au privit acest eveniment cu ingrijorare.

Pe locul 8 - rezolvarea cazului JonBenet. Marturia senzationala si arestarea lui John Mark Karr, de 41 de ani, pentru uciderea in urma cu 10 ani a micutei JonBen Ramsey, de 6 ani, a starnit un mare interes.

Pe locul 9 - procesul lui Saddam Hussein.

Pe locul 10 - caricaturile profetului Mohamed. I-au scandalizat pe musulmani si au starnit curiozitatea lumii intregi.