Directorul clubului Dinamo, Cristi Borcea si antrenorul echipei mari, Mircea Rednic au eliminat toate suspiciunile privind viitorul bancii tehnice a noii campioane. Cei doi au semnat vineri, in fata presei, un nou contract care il leaga pe Rednic de Dinamo pina in 2009.

Clubul dinamovist anuntase inca din iarna prelungirea intelegerii cu tehnicianul Mircea Rednic, insa oficialii au admis ca la acea vreme nu a fost decit o declaratie publica de sustinere. In plus, antrenorul a fost cel care nu a vrut sa semneze la acea data, conform declaratiilor facute chiar de Rednic.

"Am inceput un drum, e pacat sa il abandonam. Vrem sa intram in grupele Champions League si ne mai trebuie doi jucatori de top. Am promisiunea conducerii ca ii vom aduce" - Rednic.

Oficialii din Stefan cel Mare au anuntat ca in aceasta vara "nu pleaca nimeni de la Dinamo". Lotul se va completa cu Baltoi si Predescu, fotbalisti care au fost imprumutati la alte echipe in aceasta stagiune. Conform informatiilor furnizate de conducatorii lui Dinamo, pe adresa clubului au sosit oferte pentru citiva jucatori - Lobont, Radu Stefan, Pulhac, Moti.

Dinamo a dominat campionatul intern de fotbal si a cistigat, matematic, titlul, cu 4 etape inainte de finalul competitiei. In vara, echipa lui Mircea Rednic va juca in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, ultimul prag inaintea fazei grupelor.