Membrii Todomondo acuza: "Parca a fost prea mult. Eurovision a devenit un concurs unde nu primeaza muzica, ci orientarile sexuale ale concurentilor. Locul intai e un mesaj pentru lesbiene, iar cel de-al doilea pentru homosexuali".

Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns fara glorie in tara, pentru prima data in ultimii 3 ani. Baietii de la Todomondo au obtinut sambata seara doar locul 13, pozitie 'favorizata' si de greselile evidente ale organizatorilor. Intre timp, Europa de Vest, ramasa fara nici o finalista pentru anul viitor, a inceput sa fiarba.

Occidentalii au contestat vehement modalitatea de organizare si notare, dupa ce nici o reprezentanta a lor nu s-a calificat in finala pentru anul viitor. Deja multe dintre ele iau in calcul posibilitatea retragerii.

Dupa esecul de sambata, Kamara, Vlad, Bogdan, Valer, Andrei si Ciro s-au dezlantuit. 'A fost vot geopolitic, fara nici un dubiu, s-a vazut ca nu a fost corect. Nu meritam primul loc, dar macar intre primii zece sa fi fost', spune Vlad.

'Nu vreau sa ma gandesc la sabotaj, dar s-au intamplat numai rele: povestea cu cameramanul care filma aiurea, fara decupaje pe scena, negativul prea incet. Cel putin asa s-a vazut la tv. Parca a fost prea mult. Eurovision a devenit un concurs unde nu primeaza muzica, ci orientarile sexuale ale concurentilor.

Locul intai e un mesaj pentru lesbiene, iar cel de-al doilea pentru homosexuali. Sigur ca am fost nedreptatiti, dar pur si simplu nu ii intereseaza Romania. Ne-am dat sufletul pe scena', a adaugat acesta.

Irlanda, Olanda si Malta vor sa se retraga

Irlanda, Olanda si Malta se gandesc sa se retraga de la Eurovision dupa rezultatele dezastruoase obtinute. Publicatia suedeza 'Aftonbladet and Expressen' a anuntat ieri ca 'Eurovisionul a murit la Helsinki'. Italia si Monaco au renuntat deja sa participe la Eurovision.