Organizatorii au lasat intrarea libera in ultima zi a curselor de langa Palatul Parlamentului, 35.000 de spectatori venind in tribune. Numarul lor ar fi fost cu siguranta mai mare daca vremea ar fi fost de partea lor (la Bucuresti a plouat pe toata desfasurarea reuniunii).

Intre spectatorii de lux ai ultimei zile s-au aflat presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu si campionii Romaniei la fotbal, jucatorii lui Dinamo.

Traian Basescu a sosit cu putin inainte de startul cursei de FIA GT3, insotit de PD-istii Vasile Blaga, Adriean Videanu si Emil Boc. Presedintele a parasit tribuna VIP dupa doar un sfert de ora, din cauza ploii.

Premierul Tariceanu a venit alaturi de fiul sau cel mare, Calin, si s-a intretinut minute bune cu omul de afaceri Ion Tiriac si cu presedintele Comitetului Olimpic Roman, Octavian Morariu. Primul ministru a asistat la cursa din campionatul FIA GT.

Dinamovistii, imbracati in costumele de prezentare, au sosit la circuit cu trofeul de campioni, au vizitat boxele echipelor si au facut fotografii.

Echipajul Claudiu David/Mihai Marinescu a castigat Cupa Dodge GT3, in urma rezultatului obtinut in a doua cursa de la Bucuresti din cadrul Campionatului European FIA GT3. David si Marinescu au terminat cursa de duminica pe pozitia a noua, castigatori fiind Romain Bera si Stefan van Campenhoudt.

Constantin Raileanu a castigat a doua cursa a Cupei Dacia Logan, fiind urmat de echipajul Siems/Brandes, la peste o secunda.

Cea mai importanta cursa a zilei, cea din campionatul FIA GT, a fost castigata de echipajul Andrea Bertolini/Andrea Piccini care a parcurs cele 72 de tururi in doua ore. Pe locul doi a sosit cuplul Christophe Bouchut (Franta)/Stefan Mucke (Germania).

"A fost foarte infricosator. E maximum la ce te poti astepta. Este cea mai dificila cursa in care am concurat pana acum. Le multumim organizatorilor acestei competitii pentru ca de fiecare data cand avea loc un accident reuseau sa curete foarte repede zona", a declarat Piccini.