Cosmarul pentru conducatorii auto care sunt nevoiti sa treaca, zilnic, in zona Palatului Parlamentului, nu s-a sfarsit inca. Arterele pe care s-a desfasurat raliul de formula 3 vor fi redeschise abia miercuri, 23 mai, la ora 24.00, cand se va finaliza actiunea de dezasamblare a instalatiilor tehnice folosite la cursa automobilistica.

Politia Rutiera a Municipiului Bucuresti recomanda conducatorilor auto sa evite pe cat posibil aceasta zona, mai ales in orele de varf.

Comisarul Constantin Stroescu, de la Politia Rutiera a Municipiului Bucuresti, a declarat, pentru Romania Actualitati, ca se circula cu dificultate pe Calea Rahovei, Calea 13 septembrie, Soseaua Panduri, Splaiul Independentei, Bulevardul Unirii si Piata Unirii.

"Recomandam conducatorilor auto sa evite aceasta zona cand, din cauza aglomeratiei, nu pot trece mai departe. Sa nu intre in intersectii, chiar daca semaforul arata culoarea verde si sa nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public, in special a tramvaielor" - a afirmat Stroescu.