[c:1:d][c:2:s]Vedeta gazdelor, Milenko Acimovici s-a accidentat si nu se afla nici pe banca de rezerve.

Rezervele tricolorilor sunt Bornescu - G.Muresan, St.Radu, Badoi, Zicu, C.Niculescu si D.Niculae.

Fl.Petre, Plesan, Ad.Cristea si Goian au fost lasati in afara lotului. Ultimul dintre ei este suspendat pentru acest joc.

Tricolorii au o prima actiune de atac in minutul 2. Mutu este blocat de trei sloveni dar reuseste sa scoata mingea spre Rosu, centrarea acestuia de pe stanga trece insa prin spatele portii.

Dorel Stoica il lanseaza pe partea dreapta pe Banel Nicolita, in minutul 6, centrarea din prima a stelistului este prinsa insa de Handanovic din fata lui Mutu.

Laurentiu Rosu isi incearca sutul din interiorul careului mare sloven, in minutul 8, mingea trece la un metru de poarta gazdelor.

Bogdan Lobont este pus de doua ori la incercare de sloveni, intr-un singur minut, al zecelea. Mai intai Ceh, apoi Lavric au trimis spre poarta, de fiecare data goalkeeperul Romaniei a respins cu siguranta.

Primul cartonas galben al partidei este vazut de Goran Sukalo, in minutul 18, pentru un fault asupra lui Laurentiu Rosu.

Min.22: Lavric primeste o minge in careul lui Lobont, la sapte metri de poarta lateral stanga, preia pe piept si trimite pe langa buturile tricolorilor, si jenat de Gabi Tamas.

Minutul 24: Laurentiu Rosu patrunde spre poarta slovena, face un dribling si ii paseaza in spate lui Mutu, sutul decarului trece insa peste transversala lui Handanovic.

Mutu trimite o pasa cu calcaiul spre Marica, varful tricolorilor scapa spre poarta slovena, dar este oprit prin fault de Mavric care vede si cartonasul galben. Mutu executa lovitura libera rezultata, sutul sau de la 29 de metri este deviat in corner de zid.

Tot Mutu incearca sa puna in pericol poarta slovenilor. In minutul 32, atacantul Fiorentinei dribleaza in partea stanga un sloven si suteaza la coltul scurt, dar Handanovic este atent si prinde cu siguranta.

Lavric reuseste sa-i fure o minge lui Nicolita in minutul 36, sutul sau este insa ratat si mingea iese in afara terenului de joc.

Adrian Mutu paseaza ideal pentru Paul Codrea, in minutul 39, mijlocasul tricolor ramane singur cu Handanovic, il dribleaza pe portarul sloven, dar suteaza peste poarta de la cinci metri, lateral stanga.

Cesar si Koren au primit cate un cartonas galben si vor fi suspendati pentru partida de la Timisoara.

Banel Nicolita recupereaza o minge un jumatatea adversa, in minutul 47, paseaza spre Mutu care incearca o lansare pentru Marica, dar Handanovic este mai rapid decat varful nostru.

Adrian Mutu sclipeste la marginea careului sloven, dribleaza doi fundasi ai gazdelor si suteaza, dar Handanovic respinge cu dificultate.

Gabi Tamas deschide scorul in minutul 50 cu un sut sub bara dintr-un unghi imposibil. Cornerul lui Nicolita e trimis cu capul de Mutu, Handanovic respinge in lateral, dar doar pana la Tamas... Este primul gol al lui Tamas pentru echipa nationala, la meciul al 23-lea sub tricolor.

Min.58: Adrian Mutu ia o actiune pe cont propriu, preia mingea din apropierea centrului terenului, trece de doi adversari, dar prefera un sut de la 12 metri, respins de Handanovic cand putea pasa spre Marica, liber in careul sloven.

Ianis Zicu a intrat pe teren cu forte proaspete si in minutul 63 il lanseaza perfect pe Marica, dar atacantul lui Sahtior rateaza.

Banel Nicolita dubleaza avantajul tricolorilor dupa o greseala a apararii gazdelor. Nicolita intercepteaza pasa slaba spre propriul portar a lui Cesar si il invinge pe Handanovic cu un sut la coltul lung de la opt metri, lateral stanga. Nicolita inscrie primul gol la nationala, la selectia cu numarul 11.

Dorel Stoica gafeaza si il scapa din marcaj pe Lavric, in minutul 73, slovenul ramane singur cu Lobont si suteaza spre coltul lung, dar portarul tricolorilor se intinde si respinge in corner.

Ianis Zicu apare pe un culoar si suteaza de la 14 metri, Handanovic respinge in fata pana la acelasi Zicu, fostul rapidist este insa blocat in ultima clipa de Jokic.

Dorel Stoica s-a accidentat si Piturca il trimite in locul sau pe noul clujean Gabriel Muresan care debuteaza astfel pentru nationala.

Minutul 79: Daniel Niculae este lovit cu cotul de Bostjan Cesar, riposteaza si arbitrul Stuart Dougal ii elimina pe ambii jucatori.

Dare Vrsic inscrie pentru sloveni in ultimul minut al jocului, reluand din patru metri o centrare din corner a gazdelor.