Moartea tragica a lui Bogdan Costache, indragostit de profesoara Corina Vasile, a impresionat opinia publica, starnind o serie de regrete, intrebari si dezbateri incitante, atat in presa cat si in blogosfera romaneasca. Zeci de posturi, mii de comentarii in care se vorbeste despre cel mai dramatic caz din ultimele luni.

Subiectul nu pare sa se stinga prea curand, cu atat mai mult cu cat cititorii online au disecat pana la ultimul detaliu povestea de dragoste dintre Bogdan si Corina, dar si implicatiile unei relatii amoroase profesor- elev.

Combinatia dintre iubire juvenila si sfarsitul tragic al tanarului indragostit a reprezentat ingredientul principal pentru a starni o serie de controverse in randul ziaristilor si blogerilor care isi exprima opiniile in coltul lor de intimitate de pe internet.

Unul dintre blogerii care au scris frecvent despre acest caz este si SwaMp, un tanar de 17 ani care se declara „impresionat” de acesta drama.

„In vederea mea, acest caz a socat o intreaga Romanie, spun si o declare deoarece am vazut ca toata lumea este socata de acest subiect, s-au facut filmulete pe Youtube.com in amintirea lui, s-au postat mesaje pe posturile mele cat si pe linkul lui de hi5...

Oare cand vom afla adevarul? Oare este chiar vinovata aceasta profesoara?”, se intreaba blogerul nemultumit de "declaratiile oficiale" ale profei Corina.

In blogul sau, Piticu vorbeste despre „beneficiile” aduse familiei Costache, in urma mediatizarii excesive a cazului si despre cum se pot castiga bani din moartea unui copil.

„Fii alaturi de familia lui Bogdan Costache ( Ralph ) care a murit aruncat de la etajul profesoarei lui de romana. Familia lui, deoarece este foarte saraca, risca sa isi piarda casa. De aceea, tatal lui Bogdan a deschis un cont unde ii puteti ajuta cu ceva bani..."

"Pentru a nu suferi mai mult decat sufera din cauza pierderii fiului lor”, cam asa suna unul dintre zecile de mesaje trimise prin intremediul adreselor de e-mail si messenger, pe care Piticu.ro le considera o forma de "cersetorie si publicitate ieftina".

Cristian Ciofu vorbeste in blogul personal despre ziarele care au mirosit componentele unui cocktail exploziv si despre pensionarele din fata blocului care „varsa lacrimi” citind ultimele episoade dintr-o nesfarsita telenovela.

"O zic sincer ca sunt satul de ziarele pline de articole lacrimogene in care isi dau multi cu parerea despre tragica moarte a tanarului Bogdan", noteaza Ciofu in blogul sau.