Marti, Comitetul executiv al Federatiei romane de fotbal a oficializat decizia TAS privind diferendul din jurul drepturilor patrimoniale de la Poli Timisoara - culorile, palmaresul si numele ii apartin italianului Zambon, iar gruparea administrata de Marian Iancu (aflata in Liga 1) va trebui sa isi schimbe numele pina la 15 iunie.

Pentru ca a folosit abuziv numele Poli Timisoara, gruparea lui Marian Iancu trebuie sa plateasca o suma de 290 000 de euro.

"Nu stiu cum a calculat federatia, dar s-a pierdut pe drum un milion de euro, cam atit trebuie sa mai primesc de la Iancu" - Claudio Zambon, proprietarul insemnelor Poli Timisoara.

De asemenea, FRF a anuntat si decizia privind configuratia primei divizii in sezonul viitor - Ceahlaul Piatra Neamt va ramine in liga, in locul Deltei Tulcea care, desi a cistigat Seria I, nu a depus dosarul dosarul de licenta.

In acest caz, cea mai nemultumita grupare este Petrolul Ploiesti - prahovenii au incheiat pe locul trei in Liga 2 si considerau normal sa primeasca ei locul Deltei Tulcea si nu Ceahlaul Piatra Neamt (care a incheiat sezonul in L1 pe loc retrogradabil).