Mijlocasul Hristu Chiacu a devenit jucatorul lui Dinamo, cu care a semnat un contract pentru cinci ani, perioada in care va primi 150.000 de euro pe sezon. Chiacu, component al reprezentativei de tineret a Romaniei, a fost adus liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu gruparea poloneza Wisla Cracovia.

Noua achizitie a lui Dinamo poate juca pe ambele benzi ale terenului si a mai fost dorit de alb-rosii in urma cu un an, cand se afla sub contract cu FC National. Oficialii celor doua echipe nu s-au inteles, iar "bancarul" a ajuns in Polonia, sub comanda lui Dan Petrescu. Dupa plecarea acestuia de pe banca lui Wisla, Chiacu nu a mai prins primul 11.

Hristu Chiacu este al cincilea jucator adus de Dinamo in aceasta vara dupa Oprita, Bratu, Vali Nastase si Zicu. La capitolul plecari, Dinamo s-a despartit de marti patru jucatori. Liviu Ganea si Scarlatache au fost imprumutati la Pandurii Targu Jiu, Vranjkovic a plecat tot sub forma de imprumut la Ceahlaul, iar Lucian Goian a fost cedat definitiv nemtenilor.