Lantul de hipermarketuri Carrefour a adus in Romania divizia de agentii de voiaj Carrefour Voyages, cu care este prezenta in patru amplasamente si prin care va oferi servicii complete pentru vacante si calatorii, in colaborare cu tour-operatori locali, a anuntat ieri compania.

Carrefour Voiaj are doua puncte de lucru in cadrul hipermarketurilor din Baneasa si Militari, si alte doua in galeriile Carrefour Ploiesti si Brasov. „Carrefour Voiaj este un serviciu suplimentar adus clientilor nostri, ce se inscrie in strategia de „totul sub acelasi acoperis”„, ne-a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al companiei.

Pana acum, si hipermarketurile Cora si grupul Rewe (cu lanturile de magazine Selgros, Billa) au intrat pe piata romaneasca cu divizii de servicii pentru calatorii - Cora Voiaj si respectiv Dertour. Pentru aceasta vara, Carrefour Voiaj ofera pachete turistice la Marea Neagra sau in Delta, dar si in strainatate, pe Costa de Azur sau in insulele Ibiza, Rodos si la Paralia Katerini.

integral in EvZ