Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, l-a amenintat pe Mugurel Buga cu suspendarea daca atacantul giulestean nu se va prezenta sambata la antrenamentele echipei.

"Ii transmitem o adresa scrisa lui Buga, il informam si pe impresarul sau ca daca nu se va prezenta la antrenament, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. El pare hotarat sa nu mai vina, cred ca este ceva in spatele acestei decizii a lui. Chiar daca vine o oferta foarte buna pentru el, tot va fi suspendat pe intreaga perioada a contractului."

Constantin Zotta - director general Rapid

Buga nu s-a prezentat la reunirea echipei Rapid si nici la antrenamente, el fiind amendat cu cate 1.000 de dolari pentru fiecare actiune de la care lipseste.

Varful giulestean a anuntat ca vrea sa plece deoarece salariul primit este prea mic fata de pretentiile sale. Zotta a declarat ca salariul jucatorului se ridica la 170.000 de dolari pe sezon, dar Buga a replicat: "Castig 120.000 de dolari, poate restul sunt la Zotta."

Directorul rapidist l-a contrazis pe Buga: "Accept sa-i platesc eu diferenta din salariu daca el pe anul 2007 primeste mai putin de 170.000 de dolari. Eu ii dau diferenta de la mine."