Fostul international Gheorghe Hagi preia banca tehnica a Stelei - una dintre cele mai onorante, dar si... capricioase (!) functii din fotbalul romanesc. Secundul sau va fi Massimo Pedrazzini, fostul asistent al lui Walter Zenga! Gica Popescu a refuzat functia de presedinte la Steaua.

"Este o mare onoare sa ma intorc dupa 17 ani la echipa care mi-a oferit cele mai mari satisfactii. Steaua trebuie sa fie mereu cea mai buna, aceasta este filosofia in care lucram" - Gheorghe Hagi, antrenor Steaua.

Prezentare. Gheorghe Hagi a fost instalat in functia de antrenor principal luni. Cu aceasta ocazie, Hagi a prezentat si echipa tehnica, acolo unde a aparut o noutate - fata de celelalte perioade de antrenorat, Hagi nu il va mai avea ca secund pe Balint, ci pe italianul Massimo Pedrazzini, fostul asistent al lui Walter Zenga.

Surpriza Pedrazzini. Massimo a lucrat alaturi de Zenga si dupa perioada Steaua - l-a insotit la Belgrad, unde au luat titlul cu Steaua Rosie, apoi au lucrat impreuna in lumea araba. In urma cu o luna, Pedrazzini a fost sunat de oficialii Stelei pentru a reveni in echipa tehnica. "Am primit garantii ca oferta ramine valabila indiferent de numele antrenorului principal", spune Massimo.

Popescu refuza. Fostul international Gica Popescu a refuzat propunerea de a fi presedintele FC Steaua. "Am alte proiecte si nu este momentul pentru a reveni in fotbal", a motivat Popescu.