CFR Cluj a incheiat la egalitate, 1-1, partida contra campioanei Austriei, Red Bull Salzburg, intr-o partida disputata la Bischofshofen. Golurile au fost marcate in primele cinci minute ale jocului de Zickler pentru austrieci si Eugen Trica pentru ardeleni.

Echipa austriaca este antrenata de italianul Giovanni Trapattoni care a declarat dupa joc: "Sunt foarte impresionat de jocul de CFR Cluj. E o echipa care are fata de Europa."

Antrenorul ardelenilor, Ioan Andone, a folosit in al doilea amical al verii urmatorii titulari: Stancioiu - Tony, Sandberg, Sousa, Panin - G. Muresan, Andre Leao - Semedo, Trica, Didy - Frunza. In repriza secunda au mai intrat: Turcas - Cadu, Fredy, Minteuan, Marginean, Dani, Manuel Jose, Anca, Surdu.

Duminica, clujenii au invins pe Austria Viena cu 2-0.

CFR va reveni joi in tara si va pleca din nou in Austria, dar la Kaprun, pe 3 iulie. In al doilea turneu de pregatire, feroviarii vor disputa alte cinci partide amicale, cu Metalurg Donetk (Ucraina), Hibernian (Scotia), Spartak Moscova (Rusia), Lech Poznan (Polonia) si Viktoria Plzen (Cehia).

In schimb, conducerea administrativa continua transferurile. Al doilea argentinian al echipei, mijlocasul Juan Emanuel Culio, a fost prezentat oficial, semnand un contract pentru cinci ani.

Culio evolueaza pe postul de mijlocas stanga, are 24 de ani si a venit de la formatia argentiniana Independiente. Are 1,74 m inaltime si 75 de kilograme.

"Acum pot sa spun ca transferurile pentru aceasta vara s-au incheiat, nu stiu ce jucator mai poate sa vina la echipa, pentru ca, efectiv, concurenta pe posturi este foarte mare, avem asigurate valori apropiate pe fiecare post. Avem un lot cu care putem aborda cu incredere sezonul care urmeaza si sa ne gandim la titlu si la Champions League!"

Iuliu Muresan - presedinte CFR Cluj