De ieri, fara restrictie, doar cu o mentionare „Acest program este interzis minorilor”, site-ul Pro TV cuprinde scurte filmulete in care vremea este prezentata cu striptease. Sau invers, se face striptease pe „ritm” de prognoza meteo.

Evolutii „de proba”

Ieri erau disponibile doua filmulete la care se ajunge usor, fiind cuprinse la „Vremea sexy”. Oricine, inclusiv copiii, le pot vedea nestingheriti, la orice ora. Este scris ca filmele le sunt interzise, dar nu exista alta restrictie. Maria Apostol, PR manager Pro TV, spune ca marcajul este suficient. „Este o forma acceptata in media”, a spus ea.

Filmuletele sunt postate deocamdata de proba, iar o decizie finala in legatura cu viitorul lor nu este luata. „Momentan facem niste incercari, dar nu pot sa garantez ca filmele vor ramane pe site”, a declarat Maria Apostol pentru EVZ. „Depinde de mai multi factori, inclusiv de cat interes vor declansa.

Urmeaza o perioada in care asteptam feedbackul utilizatorilor si ne dimensionam eforturile care vor fi necesare pentru mentinerea acestui tip de continut”, a continuat Maria Apostol.

Continut complementar

Cum s-a ajuns la „Vremea sexy”? „Am decis sa includem toate tipurile de continut interesante pentru utilizatorii site-ului Pro TV. Aceasta era una dintre optiuni”, spune PR managerul Pro TV. „Este un tip de continut des intalnit pe internet”, argumenteaza Maria Apostol.

Ea spune ca evolutiile de striptease total nu vor afecta imaginea Pro TV ca post serios de televiziune.

„Cei care utilizeaza internetul se asteapta ca pe site-ul unei televiziuni sa gaseasca si continut complementar postului de televiziune care detine site-ul. Sexul este unul dintre aceste tipuri de continut”, puncteaza ea. Filmuletele de pe site sunt cumparate din strainatate, iar fetele nu sunt romance. Teoretic, se intentioneaza difuzarea unui filmulet de striptease in fiecare zi.

Integral in EvZ