Pe data de 6 octombrie formatia Muse va activa intr-un concert live, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.

Interpretii hit-urilor “Time is running out” si “Starlight”, care au fost premiati cu numeroase discuri de platina si aur si au acumulat premii precum Best New Artist in 2000 in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band si Best Live Act, vor canta pentru prima data la Bucuresti.

Muzica formatiei, care a inceput sa activeze in anul 1999 cu Matthew Bellamy la voce, chitara si clape, Chris Wolstenholme la bas, clape si voce si Dominic Howard la tobe si percutii, imbina rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica electronica si clasica.

“Muse inseamna mai mult decat exprimare artistica, inseamna atitudine, in special pentru tineri. Orange vine in intampinarea acestora printr-o serie de evenimente, concerte live, concursuri, servicii si produse dedicate.

Ne propunem sa oferim fanilor Muse din Romania un concert energic, un motiv de bucurie” a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania, care vor prezenta evenimentul produs de One Event si Livada.

Pretul biletelor variaza intre 45 si 65 de RON, acestea putand fi achizitionate incepand cu data de 17 august de la Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti, Sala Palatului sau comandate online de pe Bilet.ro, TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro, potrivit unui comunicat de presa.