Starurile care doresc sa se puna la adapost de situatii care le-ar aduce in imposibilitatea sa-si mai practice meseria investesc bani frumosi in asigurari. Picioarele, trupul, fesele, sani sau chiar organe sexuale sunt doar cateva dintre subiectele asigurarilor pe care le incheie. Site-ul indiatimes.com a publicat un top al celor mai scumpe parti ale corpului.

Trupul lui Naomi Campbell valoareaza 1 miliard de dolari. Naomi, unul dintre cele mai mari modele din lume, s-a nascut in 1970, la Londra si s-a apucat de modeling la varsta de 15 ani. A fost remarcata si a ajuns foarte repede pe piata americana.

Anii ei de glorie au fost in 1990, cand a lucrat la doua dintre cele mai prestigioase case de moda, impreuna cu Linda Evangelista si Christy Turlington.

Si picioarele lui Michael Flatley, supranumit „Lord of the Dance”, sunt foarte valoroase. Si le-a asigurat la 40 de milioane de dolari. Michael Flatley a stabilit un record mondial, devenind in 1998 cel mai rapid dansator de step din lume. Detine recordul cu 35 de batai de step pe secunda.

Fata Claudiei Schiffer, 5 milioane de dolari. Fabricantul de masini Citroen i-a propus Claudiei Schiffer sa apara in reclama tv la noul Citroen Xsara si sa demonstreze ca airbag-urile lor sunt printre cele mai sigure din lume. In ciuda riscului de a fi ranita, Schiffer nu a ezitata sa apara 30 de secunde in reclama. Atunci i-au asigurat fata la o valoare de 5 milioane de dolari.

Chiar si dantura urata poate influenta succesul in viata. Este si cazul comicului britanic Ken Dodd. Dintii lui valoreaza 4 milioane de lire.

Picioarele lui Heidi Klum, 2,2 milioane de dolari. O companie producatoare de aparate de depilat i-a asigurat picioarele nemtoaicei la aceasta valoare, in timpul unei reclame. Piciorul drept a fost asigurat la 1,2 milioane de dolari, iar stangul, la 1 milion, si asta pentru ca cel din urma avea o mica cicatrice.

Modelul Playboy Susana Alves si-a asigurat fesele, genunchii si gleznele la 2 milioane de dolari, iar stripperul britanic Frankie Jakeman si-a asigurat penisul la valoarea de 1,6 milioane de dolari.