Desi afirma mereu ca este pe drumul cel bun, Britney Spears reuseste sa uimeasca publicul din nou. De data aceasta cantareata a fost fotografiata intr-o piscina alaturi de fosta sa asistenta Shannon Funk, in diferite ipostaze, lasand impresia unei relatii intre cele doua.

Fotografiile le arata pe cele doua pipaindu-se pe sani si sarutandu-se, dupa cum relateaza entertainmentwise.com. Nu este prima data cand Spears are astfel de escapade, cantareata a avut de-a face la un moment anume cu starul porno Jenna Jameson si a sarutat cel putin 15 femei in viata sa, potrivit nypost.com.

O sursa a declarat pentru un ziar britanic ca desi piscina era inchisa, unele persoane le-au vazut pe cele doua si in plus “Britney parea mult mai apropiata de fata aceea in comparatie cu apropierea fata de un barbat”, conform entertainmentwise.com.

Cea mai mare problema nu o reprezinta pozele facute la piscina respectiva, ci momentul in care acestea au aparut, deoarece Britney se afla in procesul pentru custodia copiilor sai cu fostul sot Kevin Federline.