Audierile in procesul in care McLaren este acuzata de spionaj s-au incheiat la Paris, toata lumea asteptand verdictul. Consiliul Mondial al FIA, prezidat de Max Mosley, trebuie sa decida soarta McLaren, acuzata ca a folosit informatii furate de la scuderia Ferrari.

Joi dimineata, liderul campionatului mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, s-a prezentat la sediul Federatiei Internationale de Automobilism de la Paris. Procesul ar putea sa puna capat sperantelor la titlu nutrite de acesta si echipa sa, informeaza Reuters.

Britanicul de 22 de ani a fost vazut intrand in sediul Federatiei Internationale de Automobilism, inainte de inceperea procesului, in care McLaren este acuzata ca a folosit informatii obtinute ilegal despre monoposturile Ferrari.

Consiliul Mondial al Federatiei Internationale de Automobilism judeca joi cazul de spionaj. Dosarul pregatit de Consiliul Mondial are 166 de pagini, iar echipa patronata de Ron Dennis ar putea fi exclusa din editiile 2007 si 2008 ale campionatului mondial de Formula 1.

Ultimele marturii in dosar ii apartin lui Fernando Alonso, pilotul spaniol al McLaren si campion en-titre.

In prezent, McLaren este pe primul loc in clasamentul constructorilor, cu 23 de puncte in fata echipei Ferrari, iar Lewis Hamilton si Alonso (ambii McLaren) ocupa primele doua locuri in clasamentul pilotilor.