Un britanic incearca sa doboare recordul pentru cea mai lunga convorbire telefonica din toate timpurile. Tony Wright, in varsta de 42 de ani, spera sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce va vorbi la telefon mai mult de 39 de ore. Barbatul detine deja recordul pentru cea mai lunga perioada in care nu a dormit - 11 zile.

Wright va initia apelul din propria casa, din Penzance, Cornwall, catre un magazine Tesco din Londra. Interlocutorii lui Wright vor fi chiar clientii magazinului, care se vor schimba intre ei dupa 20 de minute de vorbit.

“Am un sentiment minunat cu privire la acest record. Actualul record este de 39 de ore si am toata convingerea ca pot sa-l dobor. Deja mi-am exersat vocea in ultimele saptamani si sunt pregatit sa dau startul convorbirii”, a declarat Wright, citat de Daily Mail.

Incercarea de a stabili un nou record coincide cu lansarea unei noi retele telefonice Tesco prin intermediul internetului, iar compania va dona pentru fiecare ora pe care Tony Wright o petrece la telefon cate 100 de lire pentru Crucea Rosie britanica.