Daria Jukova, tanara care l-a despartit de sotie pe multimiliardarul rus Roman Abramovici, promite sa devina principala senzatie a modei mondiale din acest an. Firma ei, Kova&T, si-a castigat deja un nume pe piata internationala, iar acum se pregateste sa cucereasca si Rusia.

Ce inseamna Kova&T? Este prescurtarea numelor de familie al amantei celui mai bogat om din Rusia si al prietenei si partenerei ei de afaceri, Christina Tang.

Fetele, scrie Komsomolskaia pravda, citand presa internationala, s-au impus in capitalele lumii. Cea mai populara dintre marcile companiei, Dasha Skinny, si care costa circa 200 de dolari, este foarte cautata si se bucura de popularitate printre personalitatile feminime ale lumii mondene de pretutindeni.

Printre vedetele care frecventeaza magazinele firmei Kova&T se numara Kate Moss, Drew Berrymore si surorile Olsen. La Moscova, primul butique Kova&T va fie inauguat in octombrie. In prezent, Daria este studenta la Londra, unde se pregateste sa devina medic homeopat.

Alegerea a fost facuta, dupa cum spune chiar Daria, de parinti, mama fiind specialist in domeniul biologiei molecurare, tatal - un cunoscu om de afaceri.

„Nu m-au atras afacerile petroliere ale tatalui”, declara Daria, subliniind ca de la parintele ei a mostenit, inainte de toate, charisma. Oricum, tatal este pentru fiica ei „principalul consultant si consilier in afaceri”.