Lindsay Lohan isi va petrece cinci zile (1-5 octombrie) in afara clinicii de dezintoxicare impreuna cu tatal ei, informeaza femalefirst.co.uk. Actrita din “Mean Girls”, in varsta de 21 de ani s-a internat in clinica Cirque Lodge din Utah la inceputul lunii august, in urma a doua acuzatii de conducere sub influenta alcoolului.

Tatal lui Lindsay, Michael, a declarat ca isi doreste ca fiica sa sa urmeze terapia pentru a scapa de dependenta de alcool in afara clinicii de dezintoxicare. Acesta a declarat pentru New York Daily News: “Imi voi petrece saptamana alaturi de fiica mea. In toata perioada in care a fost internata am tinut legatura telefonic. Acum se afla intr-un loc in care o sa aiba parte de liniste.

Nu am mai vazut-o niciodata atat de hotarata sa renunte la alcool. Lindsay a privit in urma si si-a reevaluat viata. Sunt mandru de ea.”.

O sursa a declarat: “Toata lumea este de parere ca Michael este cea mai potrivita persoana cu care Lindsay sa isi petreaca timpul. Nu doar pentru ca este tatal ei, ci si pentru ca si el a fost dependent de droguri si alcool si a reusit sa scape de aceste vicii.”