Reporter : Cum vede meciul dintre Steaua si Arsenal antrenorul care i-a calificat pe ros-albastrii de trei ori consecutiv in grupele Champions League?

Titi Dumitriu: Am senzatia ca englezii ne trateaza cam de sus si nu prea ne baga in seama. Faptul ca nu efectueaza antrenamentul oficial , doar joaca si pleaca, mi se pare ciudat , pentru ca orice echipa , indiferent de numele ei, ar trebui sa se acomodeze cu terenul advers plus ca bunele maniere ii obligau sa ne permita sa-i cunoastem si noi inaintea jocului .

Dar asta e, ne-au luat peste picior si nu stiu daca va fi in folosul lor .

Reporter: Ce sanse acordati Stelei la aceasta partida?

Titi Dumitriu: Daca va evolua cu mult curaj, are si Steaua sansa ei. Englezii joaca intr-adevar un fotbal de calitate, dar nu intotdeauna si nu oriunde. Cu toate acestea, Arsenal ramane principala favorita a grupei. Deja a demonstrat acest lucru in primul meci din grupa cand a invins-o pe Sevilla .

Sunt convins insa ca Steaua va face totul pentru a mentine echilibrul cat mai mult timp si, de ce nu?, sa incheie neinvinsa acest joc .

Reporter: Steaua ar trebui sa se multumeasca doar cu un egal?

Titi Dumitriu: Eu cred ca da, pentru ca mai mult nu putem face in acest moment cu Arsenal .

Reporter: Oficialii din Ghencea se aratau optimisti in vederea calificarii in optimile competitiei. Ce spuneti?

Titi Dumitriu: E greu de crezut, pentru ca sunt doar cateva jocuri in grupa si orice infrangere te tine pe loc. Steaua ar trebui sa se gandeasca mai bine la primavara Cupei UEFA, asa cum a facut si in sezonul trecut.

Reporter: Cum comentati atitudinea suporterilor care nu mai sunt dispusi sa ia cu asalt tribunele din Ghencea? Plecarea lui Hagi continua sa aiba ecouri in randul fanilor?

Titi Dumitriu: S-au intamplat intradevar niste lucruri care au zdruncinat legatura dintre suporteri si echipa, dar in situatiile grele fanii trebuie sa se apropie de echipa si sa lase totul la o parte, incercand sa ajute. Sunt sigur ca vor reveni in tribune la acest meci foarte dificil.

Reporter: Este Pedrazzini antrenorul potrivit pentru Steaua?

Titi Dumitriu: In acest moment, da!, pentru ca solutii nu prea sunt. Si in al doilea rand, trebuie sa i se acorde si lui o sansa pentru ca toti am inceput ca “mana a doua“ ( antrenori secunzi ).

Pana acum cred ca s-a descurcat destul de bine, mai ales ca marea problema a Stelei in acest moment este reprezentata de accidentarile repetate ale jucatorilor .

Reporter: Exista vreo diferenta intre Liga Campionilor din anii 90 si cea de acum ?

Titi Dumitriu: Diferenta este evidenta in ceea ce priveste partea financiara, mult mai mare ca in vremea aceea. Toata lumea se bate pentru milioanele de euro puse in joc. Jucatorii ies mai repede la rampa, sunt vanduti mai bine , deci este cu totul altceva. Atunci nu obtineai cine stie ce daca nu treceai de grupe.