Cele mai scumpe zece case scoase la vanzare in Bucuresti si in zonele limitrofe valoreaza 39,2 milioane euro, potrivit unui top realizat de compania Regatta, pe primul loc situandu-se o vila cu o suprafata de 1.200 de metri patrati din zona Gradina Icoanei, care este evaluata la 6,5 milioane euro, potrivit unui comunicat al Regatta.

Preturile celor zece case variaza intre 2,5 si 6,5 milioane de euro, in functie de locatie, suprafata de teren aferenta, aria construita, arhitectura si valoarea de piata.

Imobilul de pe prima pozitie, cu o valoare de piata de 6,5 milioane euro, a fost construit pentru poetul Octavian Goga, ulterior fiind resedinta lui Jonathan Scheele, seful delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, pe durata mandatului sau.

Vila este structurata pe demisol, parter si doua etaje, totalizand 1.200 metri patrati construiti si beneficiaza de o suprafata de teren de 822 metri patrati.

Locul doi este ocupat de o vila din Piata Romana, cu o valoare de piata de 5,5 milioane euro, cu o suprafata construita de 1.350 de metri patrati, amplasata pe un teren de 780 metri patrati.

Pe pozitia a treia, compania Regatta a plasat un imobil din zona Dacia-Eminescu, evaluat la 4,5 milioane euro. Vila este construita pe un teren de 1.800 de metri patrati si are o suprafata construita de 1.000 metri patrati.

Pe urmatoarele locuri se afla imobile localizate in zona Armeneasca si in apropiere de Gradina Icoanei, care au preturi de patru milioane de euro, fiind urmate de doua vile amplasate intr-o zona ultracentrala - nespecificata de compania Regatta - si in complexul Pacea din Snagov, evaluate la 3,7 milioane de euro si respectiv 3 milioane de euro.

Celelalte locuinte au preturi de trei si respectiv 2,5 milioane euro si sunt amplasate in zonele Lascar Catargiu, Pipera Tunari si Snagov.

Din cauza faptului ca HotNews.ro nu a putut intra in posesia tuturor fotografiilor, va prezentam doar opt din cele zece imobile.

  • Galerie foto: Cele mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti