Fostul ministru Ioan Avram Muresan a fost exclus, sambata, din PNTCD, in cadrul sedintei Biroului National de Conducere al partidului. Potrivit reporterului HotNews.ro, Muresan nu a participat la aceasta sedinta.

Vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a declarat ca reprezentantii partidului au luat aceasta decizie pentru ca Muresan a avut un comportament care nu este in conformitate cu principiile acestei formatiuni politice. Totodata, Pavelescu sustine ca Muresan a afectat si imaginea PNTCD.

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, este cercetat in legatura cu dosarul in care este acuzat de trafic de influenta intre omul de afaceri Gheorghe Ciorba si Decebal Traian Remes, si el fost ministru al Agriculturii.

Ioan Avram Muresan este suspectat ca ar fi intervenit pe langa Decebal Traian Remes, pe atunci ministru al Agriculturii, pentru a ajuta firma lui Gheorghe Ciorba sa castige o serie de licitatii publice.

Dupa ce a fost audiat saptamana aceasta de catre DNA, Ioan Avram Muresan a declarat ca filmul prezentat de televiziunea publica il invinovateste fara sa ii dea posibilitatea sa se apere. Mai mult, el sustine ca inregistrarile ar fi plecat de la Cotroceni.

Fostul ministru al Agriculturii a dezvaluit ca a refuzat sa dea o declaratie la DNA in conditiile in care impotriva sa sunt folosite asemenea metode.