Reorganizarea conceputa de Alexandru Sassu a inceput luni dimineata. Editorii si producatorii angajati de Rodica Culcer au fost scosi de la cel mai important jurnal al TVR si mutati la jurnale obscure. La sedinta de sumar au venit Madalina Radulescu, noua dirctoare a Stirilsi Radu Toma, reprezentantul PRM in Consiliul de administratie.

Decizia a fost luata fara acordul Rodicai Culcer si fara ca aceasta sa stie ceva. Pentru HotNews, Culcer ca declarat ca " aceste schimbari sint o restauratie combinata cu razbunare".

In sedinta de sumar de luni dimineata, noua directoare a Departamentului Stiri, Madalina Radulescu si Radu Toma, reprezentantul PRM in Consiliul de Administratie au anuntat noua organigrama. Toti editorii angajati de Rodica Culcer si care lucrau la cel mai important Jurnal al TVR, cel de la ora 19.00, au fost fost mutati la alte jurnale.

Anca Lazarescu, producator executiv, a fost transferata la jurnalul de noapte

Radu Gafta si Nadina Dogioiu, editori, au fost transferati la TVR 2, jurnalul regional

Adriana Gulea, editor, a fost mutata la jurnalul de la ora 14.00

Liviu Popescu, editor, a fost mutat la jurnalul de noapte

Ana Maria Panait, editor, transferata la jurnalul de noapte

Doina Georgescu, editor la jurnalul de noapte, a fost mutata la TVR 2, jurnalul regional.

In locul lor au fost adusi ca producator Dorin Muntean si ca editori Codruta si Cristian Marinescu. Pina in acest moment, Dorin Muntean se ocupa de montarea marialelor, "packer", iar sotii Marinescu erau editori la TVR, juralul regional.

Decizia reorganizarii a fost luata in absenta Rodicai Culcer, care potrivit noii organigrame ramine directorul Directiei Stiri, cu atributii manageriale.

In exclusivitate pentru HotNews.ro, Rodica Culcer a declarat: " Mi se pare ca schmbarile sunt facute cu rea-credinta la adresa unor editori si producatori, care si-au dovedit valoarea si au eliberat stirile TVR de sub servitutea politica. Imi pare rau ca platesc, probabil, pentru asocierea cu mine. Totul suna ca o restauratie combinata cu razbunare".