Frumoasa actrita Angelina Jolie, castigatoare a premiului Oscar - care are deja o fetita biologica pe nume Shiloh si alti trei copii adoptati (Maddox, Pax si Zahara) - a anulat din “motive personale” o conferinta pe care urma sa o tina la centrul Pio Manzu (parte componenta a Natiunilor Unite), langa orasul Rimini in Italia.

Ziarele italiene au scris ca Angelina Jolie, care este ambasadoare a Natiunilor Unite, a trebuit sa anuleze acest eveniment in ultimul moment, deoarece a aflat ca asteapta un copil, informeaza femalefirst.co.uk.

Letizia Manjani, una din purtatoarele de cuvant a centrului, a refuzat sa afirme ca actrita este insarcinata. Manjani a declarat: “Angelina a anulat conferinta saptamana trecuta. Deoarece trebuie sa ii respect viata privata, nu va pot confirma sau infirma faptul ca este insarcinata, insa pot sa va spun ca ceea ce au scris ziarele italiene este adevarat.”.

Angelina Jolie si Brad Pitt - care s-au cunoscut la filmarile productiei “Mr. and Mrs. Smith” - au dezvaluit ca doresc sa isi mareasca familia. Brad Pitt a declarat de curand ca el si iubita sa sunt pregatiti sa aiba inca un copil si ca a fi tata este “cel mai amuzant” lucru.