Bugetul Companiei Nationale de Investitii va fi diminuat cu 11,47% - proiect

de C. Ivanov     HotNews.ro
Joi, 9 noiembrie 2017, 12:47 Actualitate | Administratie Locala

Bugetul Companiei Nationale de Investitii va fi diminuat cu 11,47%, fata de cel aprobat initial, potrivit unui proiect de rectificare bugetara pus in dezbatere publica de Ministerul Dezvoltarii.

"Cheltuielile de investitii  prevazute in buget  pentru anul 2017 sunt in valoare de 574.670,91 mii lei la nivelul surselor  de finantare si reprezinta o diminuare cu 11,47% fata de cele aprobate initial in anul 2017. Aceste cheltuieli se compun din: 555.067 mii lei reprezentand cheltuieli aferente programelor de investitii de interes public si social finantate de la bugetul de stat si alte surse extrabugetare.  19.603,91 mii lei reprezentand  cheltuieli de investitii pentru activitatea curenta a S.C. Compania Nationala de Investitii C.N.I. SA si au fost constituite din surse proprii (amortizarea mijloacelor fixe din patrimoniul societatii)", se arata in nota de fundamentare a proiectului de hotarare.Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

438 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă