A plătit cu cardul în timpul unei promoții și s-a trezit cu o sumă enormă retrasă. Un restaurantul a anunțat o promoție de curând prin care într-o perioadă limitată de timp orice client își putea cumpăra un produs cu doar un cent, atâta timp cât comanda prin aplicație, pentru a promova cât mai mult comenzile prin aplicație și nu prin telefon. Ajuns la fața locului, angajații i-au spus că nu poate participa pentru că nu a respectat regulile, în schimb, bărbatul și-a comandat produse în valoare de 8,99 de dolari. Șocul a venit când a observat că a fost taxat cu suma de 1,093,91 de dolari pe cardul său de debit, citeaza Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Harmony este prima roboţică sexuală din lume care îşi caută iubit la matrimoniale. Harmony X un robot sexual de ultimă generaţie produs de companie americană Realbotix este primul andoird care are cont la o agenţie matrimonială. Regizorul de film Jimmy Mehiel este cel care a creat contul de pe Tinder, a postat o fotografie cu Harmony şi a demarat experimentul „Vreau Maşinăria mea de sex”. Jimmy Mehiel (39 de ani) este din New York şi avrut să vadă câţi oameni erau suficient de curioşi încât să ajungă să facă sex cu un robot sexual. El l-a convins pe directorul companiei, Matt McMullen să o implice pe Harmony în proiect, scrie Click.

Un pompier din Botoșani a ieșit pe locul 2 într-o competiție desfășurată la Polul Nord, la -60 de grade! Pompierul botoșănean Iulian Rotariu s-a clasat pe locul al doilea la maratonul desfășurat în ținutul geros al Antarcticii, la Polul Sud, udne temperaturile scad până la -60 de grade Celsius. Pompierul din cadrul ISU Botoșani se va întoarce în țară, după ce a participat la competiția desfășurată în ținutul geros al Antarcticii. Iulian Rotariu a parcurs, timp de două săptămâni, etapele ultramaratonului „The Last Desert” de la Polul Sud și a alergat pe o distanță de aproximativ 250 de kilometri, pentru a face cunoscută cauza copiilor cu autism din Botoșani scrie Cancan.

Motivul pentru care un muzeu celebru a expus bucăți de gheață din Groenlanda. Muzeul Tate din Londra expune în apropiere de intrare bucăți de gheață care se topesc. Cele 24 de “calupuri” au fost pescuite dintr-un fiord din Groenlanda, după ce s-au desprin,s dintr-o calotă glaciară. Reprezentanții muzeului spun că speră că în acest fel, vizitatorii vor deveni mai conștienți de schimbările dramatice produse de încălzirea globală, scrie Stirile ProTv.

Tudorel Toader, propagandist comunist de pe băncile liceului. În clasa a XII-a, actualul ministru al Justiției era premiat pentru articole de propagandă ceaușistă. „Materialul de față este un extras din lucrarea elevului Tudorel TOADER, intitulată CONCEPȚIA PREȘEDINTELUI NICOLAE CEAUȘESCU CU PRIVIRE LA NECESITATEA EDIFICĂRII UNEI NOI ORDINI INTERNAȚIONALE, distinsă cu premiul I, în cadrul fazei republicane a Sesiunii de comunicări și referate, care a avut loc la Iași, în luna decembrie 1978“, potrivit Newsweek.