Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita, judetul Caras-Severin, au murit, joi, striviti de un utilaj, la locul de munca, iar reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca si Politia au deschis o ancheta in acest caz, informeaza News.ro. Din primele date a reiesit ca unul dintre muncitori s-ar fi si electrocutat.

Potrivit reprezentantilor Politiei judetului Caras- Severin, doi barbati, unul de 45 de ani si altul de 51 de ani, au decedat, joi, la Combinatul Siderurgic din Resita, dupa ce un utilaj a cazut peste ei.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din judet au deschis o ancheta in acest caz.

"La momentul de fata va pot confirma doar ca este vorba despre doua persoane decedate. Una dintre ele avea piciorul sectionat, iar cealalta prezenta urme de electrocutare. Vorbim de doi angajati ai Combinatului din Resita. In acest moment, nu putem oferi mai multe amanunte", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga.

Potrivit sursei citate, o echipa complexa din cadrul ITM Caras-Severin a fost trimisa de urgenta la locul accidentului pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

"Se pare ca unul dintre angajati a trecut peste celalalt cu macaraua, iar intr-un moment de neatentie a fost electrocutat. Va repet, este vorba despre date preliminare ale anchetei, nu avem inca certitudinea ca asa s-a intamplat", a mai declarat purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga.